Які переваги державної служби? Які документи підготувати для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади в ДФС? Навіщо облікова картка платника податку (ідентифікаційний номер) та чому важливо повідомляти ДФС про зміну особистих даних? Як оптимально подати податкову звітність, де отримати консультації з податкових та митних питань і для чого може знадобитися електронний ключ (ЕЦП)?

А також як рахувати на арифмометрі та чому у музеї історії податкової служби працює виставка фальсифікату і виставлені старі монети, банкноти, облігації, векселі і зобов’язання 20-30-х років минулого сторіччя? – про це студенти Черкаського державного технологічного університету дізнавалися на екскурсії в Головному управлінні ДФС у Черкаській області.

фото_екскурсія

Також вони отримали інформацію про роль, місце, завдання, структуру і символіку ДФС, професії людей, які працюють у службі та процес адміністрування податків. Студенти спробували відповісти на питання, чи платять податки діти та які підстави для отримання податкової знижки за навчання – 2017.

Ми зацікавлені у зустрічах з майбутніми платниками та можливо нашими колегами. Заявки від навчальних закладів для проведення екскурсій приймаємо за номером 33-91-34 (відділ комунікацій Головного управління ДФС у Черкаській області).

Повідомлення про попередню екскурсію, проведену для студентів ЧНУ:  goo.gl/Q43Eh4

Також нагадуємо учням 1 – 9 класів та їхнім батькам про проведення Державною фіскальною службою України та Національним університетом державної податкової служби ІІ Всеукраїнського мистецького конкурсу «Податкова абетка» (для учнів 1-4 класів), «Сьогодення та майбутнє податкової та митної справи» (5-9 класів). Конкурс стартував у грудні та перший (регіональний) етап триватиме до лютого наступного року. Детально про це: goo.gl/HHsXv8

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100