реклама

реклама

На початку наступного року стартує будівництво «європейського шляху» між Львовом та Уманню.

14.12.18.4-strou.net

Як Strou.net повідомили в прес-службі ГА «Укравтодор» з посиланням на заяву глави державного агентства Славоміра Новака, в наступному році автотраса, що з'єднує Львів і Умань, піддасться масштабній реконструкції і будівництву за останніми європейськими зразками. Це буде не просто сучасна українська дорога. Вона отримає оснащення, яке мають кращі дороги Європи.

За результатами зустрічі керівника дорожнього відомства були досягнуті важливі інвестиційні домовленості. Дорога буде будуватися в рамках проектах GO-Highway, тобто магістралі державного і міжнародного значення, яка поєднає порти Чорного моря з Балтійським і Північним морями. Глава «Укравтодору» зазначив, що це буде головний проект його відомства на початку наступного року.

У 2018 році за проектом GO-Highway були виконані дорожньо-будівельні роботи на трасах Тернопільській, Львівській, Черкаській, Вінницькій та Хмельницької областей. Проект почали ще в 2017-му році. Він є пріоритетним для України в сфері дорожнього будівництва та має швидкі терміни реалізації.

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 черкасець 17.12.2018 11:20
а де ж обіцяна дорога "єврозразка" Черкаси-Київ правим берегом Дніпра... навіть в Мошнах недороблена нині дорога
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Андрей 16.12.2018 22:06
Нью Всаюки-Луна
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Сотник 16.12.2018 13:41
Прямо з Різдва, чи з Водохрещі і стартує ?! Сплю і бачу!
Припустимо, що збудували таку трасу, кращу в Європі. "Напиляли" кучу бабла. І що, за Уманню вона упреться в одну з "найкращих" доріг України : Умань - Черкаси або Умань - Кіровоград ? Ви ці дороги доведіть до ума спочатку! Для українців будувати треба, а не замилювати очі заходу, щодо освоєння кредитів. Стидоба!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Думка 16.12.2018 12:36
Так, це добре, але черкащани мріють про ремонт дороги Н-16, яка для керівництва області в 2019 році має бути приорітетом серед ремонтів інших доріг.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100