реклама

реклама

Слідчим відділом Драбівського ВП Золотоніського ВП ГУНП в Черкаській області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України, а саме: умисне тяжке тілесне ушкодження, тобто умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння.

Прокуратура В ході досудового розслідування встановлено, що житель одного із сіл Драбівського району у вересні 2018 року, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, під час сварки, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, умисно наніс один удар ножем у ліву частину черевної порожнини односельчанину, внаслідок чого останній отримав проникаюче колото-різане поранення черевної порожнини з ушкодженням петлі тонкої кишки та її брижі, що ускладнилось внутрішньочеревною кровотечею.

На даний час обвинувальний акт направлено до Драбівського районного суду для розгляду по суті, чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Золотоніська місцева прокуратура

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100