Черкаською місцевою прокуратурою підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно чоловіка, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 309 (незаконне придбання, зберігання психотропної речовини без мети збуту, у великих розмірах, особою, яка раніше вчинила злочин, передбачений ст. 307 КК України).

Прокуратура

Встановлено, що 21-річний чоловік, маючи злочинний намір на незаконне придбання та зберігання психотропної речовини, усвідомлюючи суспільну небезпеку та бажаючи настання суспільно небезпечних наслідків, діючи умисно, придбав у невстановленої особи для власного вживання психотропну речовину «амфетамін» та зберігав при собі, перебуваючи в приміщенні грального закладу «Національна лотерея» в місті Черкаси.

Згідно висновку експертизи порошкоподібна речовина білого кольору,  містить у своєму складі психотропну речовину, обіг якої обмежено – амфетамін, загальна маса психотропної речовини амфетаміну (в перерахунку на амфетамін-основу) становить 4,077 г.

Вироком Придніпровського районного суду чоловіка визнано винним за ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України та призначено покарання у вигляді 5 років 6 місяців позбавлення волі.

На цей час вирок не набрав законної сили та вивчається Черкаською місцевою прокуратурою на предмет законності.

Черкаська місцева прокуратура

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100