Учора відбулася зустріч керівництва ПАТ «Черкасиобленерго» з представниками суб’єктів господарської діяльності Черкащини. Зустріч була ініційована головою Регіональної ради підприємців в Черкаській області Олександром Турченяком та проведена спільно з Черкаським обласним об’єднанням організацій роботодавців на чолі з його головою Борисом Райковим, інформує Вичерпно

IMG_20181219_102615-710x434

Зустріч була присвячена питанню реформування ринку електричної енергії та визначенню відповідних процедур для укладання необхідних угод.

На початку зустрічі голова правління ПАТ «Черкасиобленерго» Олег Самчук надав коротку інформацію щодо справ та фінансового становища підприємства. Також він акцентував увагу на тому, що в межах виконання урядових рішень щодо реформування ринку електричної енергії створено та з 22 грудня фактично починає діяти ТОВ «Черкасиенергозбут».

У присутніх на засіданні представників бізнесу було найбільше питань щодо використання внесених авансових платежів за очікувані обсяги споживання електроенергії. Їм порадили звернутися до структурних підрозділів ПАТ «Черкасиобленерго» та врегулювати це ще питання до кінця року.

На думку голови Регіональної ради підприємців в Черкаській області Олександра Турченяка, такі зустрічі дозволяють швидко реагувати на запити бізнесу. Вчорашня зустріч була зорганізована за пропозицією члена Регіональної ради підприємців в Черкаській області Ольги Ракової, яка повідомила, що черкаські бізнесмени, які звернулися до неї, вкрай стурбовані, що в зв’язку зі змінами в умовах постачання електроенергії можуть бути втрачені кошти авансових платежів.

«Найбільш приємним є те, що нинішнє керівництво ПАТ «Черкасиобленерго» в межах своїх повноважень стоїть на захисті інтересів споживачів. Тепер від нас, представників бізнесу, залежить наскільки швидко й правильно ми ввійдемо в нову схему споживання електроенергії. Звичайно, часу дуже мало, однак бізнесу готові допомагати й у вирішенні питань щодо повернення авансових платежів, що внесені навіть за лютий, й у врегулюванні питань щодо укладання угод тощо. Розумію, що для бізнесу будь-які зміни правил гри викликає певне занепокоєння, однак сьогодні не потрібно зволікати. Усі ці зміни дають не тільки нові можливості але й підвищують планку відповідальності, в першу чергу, за власну справу та трудові колективи», — говорить Олександр Турченяк.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Роман 21.12.2018 14:27
Цитую Пока:
не будет конкуренции в энергетике,созд анное предприятие не более как прокладка,узако ненная мошеннической властью и крупным капиталом.Включите мозг ,если он есть.

Ну так автор статті правильно все пише: "нова схема", "схема" і ще раз "схема"... На жаль, наші урядовці без схем не вміють :(
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Пока 21.12.2018 07:02
не будет конкуренции в энергетике,созд анное предприятие не более как прокладка,узако ненная мошеннической властью и крупным капиталом.Включите мозг ,если он есть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100