На дві доби забути про високі статки, розкішні автомобілі та власний бізнес, і перетворитися на безхатька у чужому місті. Днями на телеекранах з’явився випуск шоу "Багач – Бідняк", відзнятий у Черкасах. Вулицями міста із порожніми кишенями тинявся амбіційний київський бізнесмен Максим Рогожин, компанія якого оцінюється у близько 5 мільйонів євро, передає vikka.ua.

maks

Чоловік не мав права розсекречувати свою справжню особистість, тож черкащанам розповідав легенду, буцім він довгий час працював архітектором, але втратив роботу та родину через пристрасть до алкоголю. Три роки тому закодувався і зараз намагається почати все з чистого листа. Герою надали відповідний одяг, пляшку води, а також талони на проїзд у громадському транспорті.

Найперший свій підробіток бізнесмену пощастило знайти у пивному магазині, що в районі вокзалів. Максим Рогожин причепурив підлогу і отримав непогану віддяку.

"Середня зарплата в Черкасах – 200 гривень за день. 70 гривень за 15 хвилин – це дуже добре. Треба допомагати один одному. Якщо не ми, то хто?" – мовив роботодавець.

Під час випробування герою довелось побувати і на центральному базарі – купувати дощовик, оскільки погода трохи зіпсувалась, а також побувати продавцем горішків та спецій у "східного" і щедрого хлопчини Абдули. Очевидно, що перший день експерименту був для Максима вдалим, оскільки, окрім швидкої та результативної роботи, отримав під перехожого черкасця Олександра благодійні півсотні.

На досягнутому псевдобезхатько зупинятися не став, а навпаки – проявив професійну жилку. Київський бізнесмен придбав 4 кактуси по 5 гривень і швидко продав їх по 100 гривень. Маючи в кишені достатню суму для ночівлі, відправився підпрацьовувати ще. Мийником посуду в одному із міських готелів.

Ночувати герою програми довелось у хостелі, хоча умови чоловіка не надто порадували.

Другий день видався "закодованому архітектору" не таким легким. Дорогою до роботи на пилорамі, яку порадили Максиму Рогожину, на чоловіка та знімальну групу напала трійка пияків. Відлякала їх лише автівка патрульної поліції, яка проїжджала повз.

Після тяжкої роботи Максим змив свою втому у Дніпрі. Наостанок вирішив напроситись на роботу в секцію бойового самбо. На щастя, власник спортивного клубу дозволив чоловікові і заночувати там, прямо на маті.

Наступного ранку, повернувши свій статус і багатство, Максим Рогожин подякував усім черкащанам, які допомогли йому вижити. Кожен зробив висновок, що людям неодмінно треба робити добро іншим. Воно обов’язково повертається.

Детальніше про пригоди київського мільйонера в затишних Черкасах – дивіться у відео.

реклама

Коментарі  

 
+2 #4 Ruslan 22.12.2018 06:42
может бондаренка переодеть и в лысянку отправить
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Гроші 21.12.2018 13:30
У багатих свої причуди. Дурнуваті розваги, з жиру біситься.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Дональд Трамп 21.12.2018 12:10
Лучше бы дурью не маялся,а помог больным деткам финансово или пожилым людям,живущим на пенсию в 1500грн.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Який дурень писав? 21.12.2018 11:45
Прочитав тільки третину - і не захотів читати далі.
Зразу як мінімум два запитання:
1. Що це за "талони на проїзд у громадському транспорті" могли ВИДАТЬ у Черкасах?
2. Як підлогу в магазині можна "причепурити"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100