реклама

реклама

26 грудня на засіданні виконавчого комітету Черкаської міської ради за ініціативи свободівців директору КП «Черкаські ринки» дали доручення до 1 травня 2019 року облаштувати мініярмарки для виробників сільськогосподарської продукції у мікрорайонах міста. Обов’язковою передумовою існування ярмарків назвали їх узгодження з інтересами громади, влади та відповідність торгових місць санітарним і естетичним нормам.

Paviljony

Також виконавчий комітет продовжив існування уже наявних облаштованих відповідно до всіх вимог ярмарків. Нагадаємо, раніше за програмою соціально-економічного розвитку в Черкасах побудували павільйони для ліквідації стихійної торгівлі. Проте цей процес іще не завершений і сьогодні на засіданні виконкому заступник міського голови свободівець Юрій Ботнар поставив завдання директору КП «Черкаські ринки» ліквідувати стихійну торгівлю на вулиці Сумгаїтській, біля будинку 69, на площі 700-річчя, у районі Казбет та в інших районах міста.

«Одним із програмових завдань свободівців є створення робочих місць для українців, які власноруч виготовляють ту чи іншу продукцію. Проте ці місця мають бути облаштовані у відповідності до певних санітарних та естетичних вимог. Торгівля «з підлоги», на тротуарах та на площах для відпочинку є неприйнятною. Проте ми маємо запропонувати дрібним підприємцям альтернативу. Нею й стануть уже готові павільйони та нові мініярмарки в Черкасах. При виборі місця встановлення мініярмарку будуть враховуватися як інтереси мешканців району, так і поради влади. Аби ці ярмарки не встановлювалися де кому заманеться. Потрібно шукати компромісні варіанти, які не засмічуватимуть місто» – пояснює позицію свободівця Юрія Ботнара партійна прес-служба.

реклама

Коментарі  

 
+11 #3 Дядя 28.12.2018 08:56
Увидите, под эту тему столько новых ларьков появится в самых "злачных" местах!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #2 иван 27.12.2018 22:08
И шо когда свобода попала во владу вкупе с юлькиношмулькин обелоодёжниками настал час рубить гешефт с бабулек продающих пучок укропа для оплаты лжетарифов на газ воду и прочие неприятности.А где ж патриотизм и борьба за интересы коренного народонаселения .Чи грошы не пахнуть будь на них портрет шевченко бандеры а лучше франклина.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #1 Гроші 27.12.2018 21:52
Стихійну торгівлю ще не змогла подолати жодна влада в Черкасах. Тому що для цього сама влада має дотримуватися закону, а не ставити де заманеться свої приватні мафи і генделики. Сподіватися, що цього разу буде інакше, може лише дуже великий оптиміст. Зробіть нормальні обладнані ринки там, де зручно і торгівцям і покупцям. Щоб торговці звикли торгувати в інших місцях, влаштуйте їм на рік податкові канікули і не берть плату за місце.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100