реклама

реклама

Черкаською місцевою прокуратурою підтримано належне публічне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно чоловіка, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121(умисне тяжке тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Встановлено, що 28 – річний чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, під час конфлікту, який виник раптово, на ґрунті неприязних відносин з чоловіком, умисно, з метою заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, наніс удари палицею по голові в область правої вушної ділянки, в результаті вчинення своїх протиправних дій, заподіяв потерпілому тілесні ушкодження, що спричинили смерть.

Прокуратура

Згідно висновку експерта, причиною смерті чоловіка є черепно-мозкова травма у вигляді крововиливів в м’які мозкові оболонки обох півкуль, стовбура мозочка, що відноситься до категорії тяжких тілесних ушкоджень за ознакою небезпеки для життя.

Вироком апеляційного суду Черкаської області ухвалено новий вирок в частині, зловмисника визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України та призначено покарання у вигляді 7 років позбавлення волі.

Про це інформує прес-служба прокуратури міста Черкаси

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100