реклама

реклама

В останній робочий день цього року столичні волонтери влаштували аукціон, щоби назбирати гроші на купівлю квадрокоптера для військових у зоні ООС.

Лідер Бумбоксу, черкащанин Андрій Хливнюк у момент доставки оборонноукріплюючої піци в столичний офіс

Лотами були українські зірки, які власноруч доставляли піцу в офіс, повідомляє «Козацький край» з посиланням на ТСН.

Лідер гурту «Бумбокс», черкащанин Андрій Хливнюк розвозив піцу на власному автомобілі – за 5 порцій офісні працівники виклали 16,5 тисяч гривень. Андрій доставку робив безкоштовно – гроші збирають на купівлю квадрокоптера для військових. «Зараз якраз в таку погоду, люди сидять в окопах, шоби я міг тут у теплі везти смачну піцу. Що значить витрачаю час – це найменше, що я можу зробити, і це класно», – каже музикант.

Ініціатор акції Віталій Дейнега

Напередодні волонтери влаштували аукціон: будь-хто міг замовити доставку піци від зірок. Лоти – лідер «Бумбокса» Андрій Хливнюк, вокаліст гурту «Дахабраха» Марко Галаневич та режисер Ахмет Сеїтаблаєв. «Щоби люди наостанок, перед тим, як уже йти їсти олів’єшку, зробили щось хороше. У цей час так сталось, що в 58-й бригаді потрібен коптер – зберем на цей коптер, нагадаємо людям про війну», – пояснив засновник фонду «Повернись живим» Віталій Дейнега.

Один квадрокоптер коштує 50 тисяч гривень, але завдяки українцям за дві доби зібрати вдалося понад півмійльона гривень. Вони підуть ще й на комп’ютери для інших бригад…

Тим часом з рідного міста Андрія Хливнюка – Черкас, на фронт вирушив важко «напакований» гостинцями-смаколиками мікроавтобус у супроводі волонтерів. «Спонсор Новорічного настрою бійців – супермарект «МОЛЛІ»! Буде у солдат все як вдома: і олів’є, і мандарини, і шампанське!» – прокоментувала поїздку черкаська волонтерка Оксана Циганок, яка зараз саме прямує на передову у складі «гумконвою» з Черкас.

Черкаські волонтери дорогою на передову 29 грудня

реклама

Коментарі  

 
0 #1 . 01.01.2019 19:13
Супер. Слава Україні, її воїнам і волонтерам!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100