реклама

реклама

Місцевий житель прийшов до райвідділку поліції в місті Шпола. Вимагав звільнити свою сестру. Коли ж поліцейські відмовилися виконати вимогу, дістав травматичний пістолет і намагався це зробити самотужки. Під час бійки, що зав’язалася, нападник розбив вхідні двері.

Полiцiя Про це пише журналіст Юрій Стригун у газеті «Вечірні Черкаси» (номер за 2 січня).

– Це було ще восени, – згадує історію начальник Шполянського РВ УМВС Вадим Різник. – Черговий наряд отримав сигнал, що в одній із наливайок райцентру слалася бійка. Виїхавши на місце, затримали п’яну жінку, яка нецензурно лаялася й порушувала громадський порядок. Коли порушницю затримали й привезли в райвідділок, сюди з’явився її раніше судимий брат. Чоловік теж був п’яний. Вимагав, аби ми негайно звільнили його сестру. Коли отримав відмову, почав буянити. дістав травматичний пістолет, почав лихословити й погрожувати поліцейським. На погрозах не зупинився, розбив вхідні двері. Потім намагався втекти. «Визволителя» затримали працівники поліції.

Шполянський районний суд присудив йому умовний термін.

– Зараз нападник уже сидить знову, – каже Вадим Олексійович. – Після хуліганки в райвідділку він устиг відмітитися ще – здійснив викрадення автомобіля й крадіжку скутера. У нього тепер є час задуматися над своєю поведінкою.

Нагадаємо, що на початку жовтня в селі Скотаревому Шполянського району атовець автомобілем збив чоловіка з інвалідністю, який їхав візком до магазину по каву. Водій не зупинився й утік із місця події. Згодом його знайшли у Мокрій Калигірці Катеринопільського району, куди від приїздив до дівчини, з якою зустрічався.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #1 Думка 06.01.2019 23:38
Інцидент, який трапився ще восени, наразі засоби масової інформації подають, як такий що мав місце зараз. Про це вже повідомляють і київські ЗМІ. Для них головне - сенсація!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100