реклама

реклама

4 січня понад 200 дітей з Черкаської області відвідали виставу "Дорога до Віфлеєму" від театру "Діалог" та отримали подарунки. Серед них діти загиблих бійців в ООС та тих, хто зараз захищає нашу країну.

DSC_0339

"Дуже важливо, щоб ми звертали увагу на цих дітей. Їм потрібна наша увага та підтримка", - зазначив Валерій Бєляєв, голова обласного комітету Руху Реформації.

DSC_0352

Маленьких учасників свята привезли з чотирьох районів Черкаської області: Канева, Чорнобая, Городища та Корсуня. Організувати це  допомогли волонтерська ініціатива «Центр гостинності»  і Центральний та районні відділи центру допомоги учасникам АТО.

DSC_0355

«Таким дітям потрібно багато уваги і не лише такі заходи як сьогодні. Ми маємо підтримувати їх і допомагати у всьому, і в комплексі це буде мати гарний ефект», - зазначив Євгеній Одновол, начальник відділу центру допомоги учасникам АТО.

Спершу дітей пригостили обідом, а потім уже запросили на перегляд вистави. Там на них чекала Різдвяна історія про віслючка, який шукав Бога, щоб здійснити свою мрію - стати зіркою.

DSC_0363

"Мені сподобався віслючок. Його історія,  дуже цікава. Добре, що він знайшов Бога. Я б ще ходив на такі вистави", - поділився один з маленьких глядачів, Ваня.

Після спектаклю герої п'єси вручили дітям подарунки.

DSC_0371

Це вже п'ятий Різдвяний захід Черкаського обласного Руху Реформації цієї зими. До цього організація влаштувала інтерактивний концерт в двох торгових центрах, запустила містом Різдвяний тролейбус з безкоштовним проїздом, та разом з театром "Діалог" провела виставу "Духи Різдва", вхід на яку був вільний.

В найближчих планах організації -  Різдвяний молитовний сніданок з представниками влади, освітньої сфери, громадських організацій,  та священнослужителями, а також проект «Рукописна Біблія».

Ольга Мацканіч

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100