Дитячий турнір з футзалу на «Кубок пам’яті Почесного громадянина селища Чорнобай Семена Дмитровича Пхіденка» серед дітей відбувся в десятий раз в Чорнобаївському спортивно-оздоровчому комплексі.

1ec6d42d8562696e06253e675e980fc3

Під час урочистого відкриття всі гості ювілейного турніру - селищний голова Алла Олексіївна Мірошниченко, голова РДА Сергій Миколайович Джоболда, Почесний голова асоціації «Незалежне об’єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району Петро Григорович Душейко, Олімпійський чемпіон Андрій Хіміч у своїх виступах ще раз згадали про Семена Дмитровича, як прекрасного керівника і організатора, ініціатора будівництва спортивного комплексу у Чорнобаї, людину, яка все своє життя популяризувала спорт в районі пропагувала здоровий спосіб життя.

bc620385f927fe255de524407e170aa3

Зі щирими словами подяки за пам’ять про чоловіка і батька до всіх присутніх звернулися дружина Семена Дмитровича Марія Абакумівна та син Олександр. Побажавши всім учасникам турніру вдалих змагань та перемоги найсильнішій команді.

В боротьбі за головний приз на футбольному полі зустрілися чотири команди - вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл із міста Золотоноші, села Богодухівки та дві Чорнобаївські збірні.

22199a1c6ba5615e51fee7eb1c9d82f5

В результаті спортивного поєдинку, перемогу отримала команда «Колос» із Чорнобая (капітан Євфім Марінін). Переможців нагороджено перехідним кубком, подарунками та дипломами. Друге місце посіла команда із міста Золотоноша (капітан Микола Тютюнник). Почесне третє місце у гравців із села Богодухівка (капітан Владислав Квітка), а четверте місце посіла друга Чорнобаївська збірна «Колосок» (капітан Мирослав Яременко). Команди-призери нагороджені дипломами відповідних ступенів та смачними подарунками.

Кращими гравцями турніру стали Євфім Марінін та Максим Лепський з Чорнобая, Степанюк Артем із Золотоноші та Юрій Гусак із села Богодухівка.

***

Семен Дмитрович Пхіденко – відомий на Чорнобаївщині своїми добрими справами. Це була, людина з великої літери. Він жив, трудився і дбав не лише про розвиток сільського господарства, а й робив все можливе для розвитку спорту та фізичного зростання молоді. Ще зі шкільних років Семен Дмитрович активно займався в різноманітних спортивних секціях, залучаючи до спорту все більше друзів та знайомих. Найбільше йому подобалося займатися футболом. Виступав в складі юнацької команди майстрів спорту Кіровоградської збірної «Зірки». З 1976 року про Семена Пхіденка почули в Чорнобаївському районі де, працюючи в Богодухівці секретарем партійної організації, активно займався спортом та виступав організатором фізкультурно-масової та спортивної роботи в селі. Більш того, активна громадська позиція та любов до спорту допомогли Семену Пхіденку стати очільником потужного Чорнобаївського господарства та організувати футбольну команду «Хлібороб», яка гідно представляла Чорнобаївщину в аматорській лізі першості України. Команда неодноразово брала участь у змаганнях районного та обласних рівнів та неодноразово виборювала призові місця.

Найбільше часу, сил та здоров’я Семен Дмитрович Пхіденко віддав будівництву спортивного комплексу в Чорнобаї, який є однією із окрас і гордістю селища та району. Саме завдячуючи йому у Чорнобаї почала діяти секція з веслування, тренером якої тривалий час працював Олімпійський чемпіон Андрій Іванович.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #1 озірний 09.01.2019 12:07
Терпіти не можу,коли за звіт про змагання беруться дилетанти....Але наука в ліс не веде,а з лісу виводить...Персонально для автора цього матеріалу - в частині,де намагаєтесь подати про Семена Пхіденка його біографічну довідку.Замість отої ахінеї про юнацьку команду майстрів спорту !!! треба написати так:грав за юнацький склад команди майстрів кіровоградської "ЗІРКИ".Зрозуміли?Або вчіть матчастину перш ніж писати про майстрів спорту...П Е Р Е П Р О Ш У Ю!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100