реклама

реклама

В ході проведення операції «Акциз-2019» співробітники податкової міліції головного управління ДФС у Черкаській області викрили жителя Черкас, який у гаражному приміщенні одного з автомобільних кооперативів міста здійснював зберігання та реалізацію тютюнових виробів (махорки) та тютюнової сировини без державної реєстрації в якості фізичної особи – підприємця та без будь-яких дозвільних документів і документів, що посвідчують якість та походження тютюнової продукції.

2

Продаж тютюну невідомого походження здійснювався вказаним громадянином за допомогою мережі Internet через сайти безкоштовних оголошень та через створені ним закриті спільноти у месенджерах Viber і Telegram.

1

В результаті проведених працівниками податкової міліції заходів із незаконного обігу вилучено близько 385 кілограмів тютюнової сировини та тютюнових виробів (махорки) на загальну суму 1 млн. 413 тис. гривень.

3

Згідно чинного законодавства передбачено притягнення порушника до адміністративної відповідальності з конфіскацією тютюнової продукції.

Головне управління ДФС у Черкаській області

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 Старший козак 13.01.2019 15:38
Ходять слухи, що керувальник податкової кожного місяця з водієм везуть валізу з баблом в Київ "відкат з посади". А тут зловили порушника, і вже вату рвуть в нього з фуфайки. Оце "показник"...бл@я.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Перехожий 13.01.2019 03:29
Да, б...ь махорку від доброго життя курити не будеш.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100