реклама

реклама

Прокуратура Слідчим відділом Золотоніського ВП ГУНП в Черкаській області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 307 КК України, а саме незаконне придбання та зберігання особливо небезпечного наркотичного засобу в особливо великих розмірах, з метою збуту.

В ході досудового розслідування встановлено, що 34-річний житель м. Черкаси, в кінці вересня 2018 року, умисно, незаконно, всупереч встановленому законному порядку обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, з метою збуту, перебуваючи на земельній ділянці, що розташована на прилеглій території до дачної ділянки незаконно придбав, зірвавши рослини, які являються особливо небезпечним наркотичним засобом, обіг якого заборонено – канабіс, загальною масою 37087.3 г, які в подальшому переніс до свого дачного будинку, який розташований в одному із сіл Золотоніського району та зберігав з метою збуту до моменту виявлення та вилучення під час обшуку працівниками Золотоніського відділу поліції ГУНП в Черкаській області.

Обвинувальний акт за вказаним фактом направлено до Золотоніського міськрайонного суду, дівчині загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 12 років.

Золотоніська місцева прокуратура

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 Ужас !!! 14.01.2019 11:01
Не ведают что творят!! Этим самым полиция на корню, хотя и не полностью, не только срубила годовой план Ботнара, но и всех его коллег по заместительству самого мэра!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100