реклама

реклама

З 2019 року набувають чинності положення другого пакету законів #ЧужихДітейНеБуває щодо отримання податкової соціальної пільги сумлінними батьками.

depositphotos_117324272-stock-illustration-parents-with-kids-happy-family Податкова соціальна пільга — сума, на яку платник податку з доходів фізичних осіб має зменшити суму свого загального місячного оподаткованого доходу, отримуваного з джерел на території України від одного працедавця у вигляді заробітної плати.

Відтепер отримати податкову соціальну пільгу зможуть:

- батьки, які утримують двох і більше дітей віком до 18 років;

- одинока мати або батько, вдова чи вдівець, опікун, піклувальник, які мають дитину (дітей) до 18 років;

- особи, які утримують дитину (дітей) з інвалідністю віком до 18 років.

Щоб одержати податкову пільгу, будь ласка, подайте письмову заяву та копії відповідних документів за місцем Вашої роботи.

Більш детальну інформацію з цього питання Ви завжди можете отримати, звернувшись до центрів та бюро надання безоплатної правової допомоги у вашому місті або за телефоном контакт – центру системи безоплатної правової допомоги за номером 0 (800) 213 103, цілодобово та безкоштовно в межах України, повідомляють у Черкаській юстиції.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Тетяна 28.01.2019 00:15
Заяву на ПСП на дітей необхідно подавати щорічно навіть якщо у працівникати нічого не змінилося з моменту подання попередньої заяви?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100