реклама

реклама

30-річна черкащанка, яка 15 січня зістрибнула із мосту Кохання в черкаському парку «Сосновий бір», сьогодні, близько 2.00 ночі, померла в лікарні.

1547732242-956-500x269

Про це в коментарі "Про все" повідомив речник Головного управління Національної поліції в Черкаській області Дмитро Грищенко.

– За фактом події черкаськими слідчими відкрито кримінальне провадження за частиною першою статті 120 КК України (доведення до самогубства), – повідомив пан Грищенко.

Нагадаємо, 15 січня, до черкаських патрульних надійшло повідомлення про те, що під мостом у парку "Сосновий бір" лежить тіло людини. На місце події негайно виїхав черговий екіпаж поліції. 30-річна жінка після падіння з висоти дивом вижила, але отримала численні тяжкі травми. Її було госпіталізовано до Третьої міської лікарні та діагностовано множинні переломи кісток.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Volodymyr Rebel 18.01.2019 23:46
Міст кохання вже неодноразово був місцем,з якого стрибали самогубці,пора вже якщо не прибрати його зовсім,так зробити щось на зразок загратованого тунелю,щоб не спокушати "безголових" стрибати з нього!...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100