Монастирищенським відділом Уманської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні відомості про яке внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.309 КК України — незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту.

В ході досудового розслідування, під час обшуку за участю працівників Монастирищенського відділу Уманської місцевої прокуратури в приватному домоволодінні у жителя одного із сіл району працівниками поліції виявлено та вилучено 427,166 грама особливо небезпечного наркотичного засобу, обіг якого заборонено – канабіс.

IMG-b92b75039d6a50ba5eebcf872e540c8e-V

Даний громадянин на початку листопада місяця 2018 року, перебуваючи на земельній ділянці в адміністративних межах Монастирищенського району Черкаської області, умисно, незаконно, без мети збуту, придбав, шляхом збирання та відокремлення листків від стебла рослини роду коноплі, та цього ж дня умисно, незаконно виготовив шляхом подрібнення, без мети збуту, речовину рослинного походження зеленого та коричневого кольорів та незаконно зберігав її.

23 січня 2018 року Монастирищенським відділом Уманської місцевої прокуратури за вказаним фактом чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.309 КК України.

На даний час вживаються передбачені законом заходи щодо своєчасного завершення досудового розслідування у кримінальному провадженні та скерування обвинувального акту на розгляд суду.

Довідково: у разі доведення вини, особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Тоже неплохо. 25.01.2019 10:32
Библейский заголовок. Ибо сказано в писании - відокремлюйте листки від стебел!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100