реклама

реклама

Практичний семінар «Планування та управління проектами» Корпусу Миру США в Україні відбувся на базі черкаської спеціалізованої школи №17. До участі в семінарі були запрошені всі волонтери та координатори Черкаської області.


Дводенний семінар мав на меті здобуття волонтерами та їхніми координаторами спільного розуміння понять, стратегій і навичок розробки, управління та впровадження проектів у громадах.

Під час семінару учасники набули знання про основні концепції і принципи планування проектів та шляхи їх застосування, представили групові плани проектів та розробили план застосування знань і навичок, отриманих на семінарі.

Після семінару менеджер Корпусу Миру в США в Черкаській області Наталія Бикова проаналізувала рівень організації перших місяців адаптаційного періоду волонтерів громадами навчальних закладів. Директор спеціалізованої школи № 3 Тетяна Ткаченко та координатор волонтера Джейсона Маркса Олена Білоус отримали Подяку Корпусу Миру США в Україні за організацію адаптаційного періоду, підтримку та допомогу у роботі волонтера.

Про це повідомляє прес-служба Черкаського міськвиконкому.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100