26 січня відбулась перша уманська регіональна «Ліга Гумору». Чотири команди ліцеїстів Українського аграрного ліцею боролись за Кубок і головний приз — 3000 гривень. Готували команди досвідчені гумористи з Умані. Переможцем стала команда «Страус Ко-ко».

Перша уманська гра «Ліги Гумору» зібрала понад 250 глядачів. Серед запрошених гостей були діти з Уманського дитбудинку. Попередньо було оголошено, що усі кошти з продажу квитків будуть відправлені на їх потреби. Після гри ліцеїсти завезли подарунки дітям та дали їм можливість сфотографуватись із улюбленою командою.

unnamed

Організували захід 16-річні ліцеїсти — Діана та Даніїл. Ліцеїсти зізнаються, труднощів було чимало, адже до дітей немає довіри. Проте, їм таки вдалось домовитись зі спонсорами, знайти професійних уманських гумористів, які погодяться готувати команди та зібрати повний зал глядачів.

«Ми дуже раді, що захід відбувся на такому рівні. Це дуже гарний початок. Усі команди підходили після гри, казали, що не хочуть розформовуватись, хочуть ще виступати. Навіть якщо не ми, то хтось інший організує наступний етап, адже початок вже закладено,» — поділилась організатор Ліги Гумору Діана.

Отож, ліцеїсти робитимуть все можливе, аби Ліга Гумору здобула популярність серед жителів міста та дала поштовх для молоді займатися цією цікавою та веселою справою.

Прес служба Українського аграрного ліцею

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100