Завершено досудове розслідування у провадженні за фактом незаконного придбання та зберігання наркотичного засобу організованою злочинною групою.

Прокуратура Про це повідомили в Черкаській місцевій прокуратурі.

Під процесуальним керівництвом Черкаської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 307 (незаконне придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинене організованою групою) Кримінального кодексу України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що група осіб, у листопаді 2017 року, діючи умисно та цілеспрямовано, організували стійку організовану злочину групу для спільного вчинення злочинів корисливої спрямованості упродовж тривалого часу, яка спеціалізувалась на здійсненні незаконного  придбання, зберігання з метою збуту особливо небезпечного наркотичного засобу – канабісу на території м. Черкаси, з метою особистого матеріального збагачення, тобто одержання грошових коштів, які здобуті злочинним шляхом.

Встановивши наявність достатніх доказів у вказаному кримінальному провадженні зазначеним особам оголошено підозри та обрано запобіжні заходи.

На даний час відносно вказаних осіб погоджено обвинувальний акт та направлено до суду для розгляду по суті.

Довідково: санкція зазначеного кримінального правопорушення передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100