реклама

реклама

Військовий комісар Черкас Ігор Малимон під час учорашньої сесії міськради звернувся до депутатів із проханням допомогти з реконструкцією приміщення комісаріату.

Малимон

За його даними, на сьогоднішній день за рік до комісаріату звертається півтори тисячі школярів, які проходять приписку до військкомату, близько 5-6 тисяч призовників, крім того військовозобов’язані і офіцери запасу, а також учасники бойових дій – загалом близько 20 тисяч осіб.

Приміщення військкомату перебуває на балансі Соснівської СУБ.

– Звертаємося до вас із проханням допомогти в реконструкції цього приміщення. Ця державна установа наразі не відповідає вимогам і стандартам сьогодення, – сказав військовий комісар.

реклама

Коментарі  

 
+5 #4 Громадянин 15.02.2019 20:26
Це має зробити Міністерство оборони України, на утримання якого в поточному році з Державного бюджету виділено достатню суму коштів, яку платимо ми, платники податків. Фінансування державних органів має проводитись в законний спосіб, щоб виключити будь-які зловживання з боку службових осіб.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Комісар Катані 15.02.2019 14:09
А чому б не попросити у Курбета? Він зараз окучує округ - грошами смітить наліво і направо.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 Шок 15.02.2019 10:37
В етом году на оборонку столько выделили что комисариаты и с гос.бюджета можна профинансироват ь и будуть блестеть!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Валерий 15.02.2019 10:25
Військо́вий комісаріа́т (Військкомат) — орган місцевого військового управління в СРСР,тому він і не відповідає,щоб відповідав,то треба вас відправити до військової частини,а призовну компанію проводити в добровільному порядку безпосередньо на передовій.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100