реклама

реклама

14 лютого у залі Золотоніського міського Будинку культури обирали ідеальну пару міста. Родини, які брали участь у конкурсі, мали різний подружній стаж: від трьох до тридцяти років.

DSC_8200

Про це повідомляє офіційний сайт міста.

Змагалися за романтичну вечерю у кафе-барі «Берлога», подарунки від Благодійного фонду «Разом» мецената Людмили Русаліної та депутата обласної ради, голови Черкаської обласної організації Аграрної партії України Віктора Полозова.

Учасники конкурсу Леся та Андрій Мозгові, Неля та Євген Боченкові, Оксана та Петро Міхновські, Ніна та Олександр Коновали, Анастасія та Олександр Мірошники, Олександр та Олена Крохи пройшли ряд випробувань: чоловіки вчилися робити зачіски, а дівчата зашнуровувати берци, розуміти один одного по губам та підказкам, читати вірш у ролях та визначати категорію продукту за назвою. Глядачам теж не доводилося сумувати – вони завзято підтримували пари-учасники, підспівували місцевим артистам та брали участь у інтерактиві з залом. Цікаво, що в цей день золотонісці, які прийшли на захід, утворили велике імпровізоване серце зі ста маленьких сердечок.

Найспритнішими у змаганнях стала пара Олександра та Ніни Коновалів. Окрім подарунків від Благодійного фонду «Разом», Аграрної патрії та депутата облради Віктора Полозова, пара мала можливість поїхати на романтичну вечерю комфортабельним автомобілем, що безкоштовно надало таксі «Пілот».

У вітальному слові до присутніх міський голова Віталій Войцехівський подякував учасникам за щирість емоцій, а усім присутнім побажав щирого кохання, злагоди у родинах та миру.

DSC_8243

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100