Питання роботи комунального підприємства «Кінотеатр «Україна» вчергове порушено у цьому році, як це робилось і багато разів раніше із «завидною» регулярністю. Очевидно, що воно вже перезріло та навіть набило оскомину містянам. Про це йдеться в відкритому зверненні директорки Валентини Петрівни Слуцької і команди кінотеатру «Україна» до громадян.

кінотеатр-Україна-900x444

«Справді зміни потрібні і не косметичні, а серйозні і грунтовні. В тому, що місту потрібен такий кінотеатр як комунальний заклад я не сумніваюсь. Про це говорять результати нашої роботи – ріст кількості глядачів з 15,4 тис. у 2015 році до 45,9 тис. у 2018, велика кількість різноманітних безкоштовних заходів, в яких тільки у минулому році прийняли участь близько 10 тисяч жителів міста, тісна співпраця з школами та ВНЗ і багато чого іншого. Найважливішою у нашій роботі є соціальна складова.

Своє завдання ми бачимо також у популяризації українського кіно, яке, нажаль, не завжди є касовим, але піднімає надзвичайно важливі теми, які потрібно показувати нашим дітям, як і всім українцям для розуміння самих себе. Ось буквально на цьому тижні відбулися два успішні покази українських фільмів («Крути 1918» та «Чорний козак»), де у заповненому залі кінотеатру на 658 місць глядачі спілкувалися з режисерами обох фільмів, актрисою Надією Коверською, задавали безліч питань. Є запит громади на такі заходи! Будемо продовжувати цю роботу.

Діяльність кінотеатру щільно «вмонтовано» в Програму розвитку культури міста, саме тому він і отримує фінансову підтримку, як, до речі, і всі інші комунальні заклади, громадські організації і в галузі культури і в інших галузях.

Потрібна цікава концепція розвитку кінотеатру, як відкритого громадського простору. Проблема ефективного використання подібних будівель, і кінотеатрів конкретно, існує чи не в кожному обласному центрі України», - йдеться в зверненні.

Валентина Слуцька пропонує долучитись до обговорення та внесення пропозицій за ел. адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду та на сторінці у Фейсбук.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100