Начальник управління ЖКГ Сергій Чередніченко на Громадській раді проінформував представників громади міста про те, що на ремонт доріг цього року у Смілі виділено всього 6 млн 600 тис. грн. З них на ремонт вул.В. Чорновола – 3 млн 600 тис. грн та на поточний ремонт – 3 млн грн.

1431453940_doroga

Сергій Чередніченко зауважив, що ці кошти виділили із фонду розвитку та загального фонду, пише «smila-ua». Тобто цих грошей ще немає, їх ще треба заробити – зібрати податки.

Дороги у Смілі будуть навіть не ремонтувати, у усувати ямковість. Це робитимуть міські комунальні служби.

Самостійно місто не зможе ремонтувати свої занедбані автошляхи, - вважає Сергій Чередніченко. – Владі треба їхати в область і домовлятися про допомогу та виділення додаткових коштів.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Громадянин 17.02.2019 22:12
А скільки коштів виділено на ремонт автодороги Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань, яка є головною дорогою Черкащини?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Перехожий 17.02.2019 20:48
Як там говорили: "гарного дня вам і здоровля, грошей немає, але ви тримайтеся"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 баба Марфа 17.02.2019 15:18
Читаю ото про Смілу і на душі легшає, шо у нас у Чиркасах ще пару років буде кращі ніж у них. Ото їхала автобусом по вул Ильїна, то після в. Чорновіла тільки на танку їздити. Видно ніхто з заступників мера чи він сам не їзде. Бо район видно депресивний для життя алігархів, це ж не нові дороги будувати по в. Менделєєва у соснвці. Он подруга казала, шо і каналізацію туди тягнитимуть, хоча міський коллектор без вихідних ломається та ремонтується і діла до нього намає. Головне це футболіи цілу нічь, футбольні поля :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100