В Умані на проїжджій частині на розі вулиць Успенська та Незалежності знаходиться небезпечний каналізаційний люк. Майже щодня водії, які наїжджають на нього колесом, потрапляють у халепу.

2222-710x434

Під вагою автомобіля люк перевертається, і колесо опиняється у пастці. Тож водіям доводиться використовувати домкрат або викликати евакуатор, щоб витягнути свій транспортний засіб.

З цією проблемою до редакції «04744.info» звернувся уманчанин Іван. За його словами, каналізаційний люк по вулиці Незалежності, 22 вже тривалий час знаходиться в аварійному стані.

«Каналізаційний люк провалюється, якщо на нього наїхати колесом. Майже кожного дня в халепу потрапляють водії. Повідомляв про цю проблему комунальників, «Уманьводоканал», міську раду, але глухо. Можливо, якщо ви опублікуєте в себе на сайті, хтось зарухається», ― зазначив уманчанин.

Вказаний каналізаційний люк є небезпечним, адже потрапивши у нього колесом автомобіль може створити аварійну ситуацію на дорозі. Крім того, існує ризик пошкодити елементи ходової частини транспортного засобу, а також диски та покришки. Траплялися випадки, коли при потраплянні у відкритий каналізаційний люк колесо відривало повністю. Витрати на ремонт у цьому випадку будуть значними.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100