Монастирищенським відділом Уманської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, зареєстрованому за фактом таємного викрадення чужого майна (крадіжка),  поєднана з проникненням у житло, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 КК України.

Прокуратура

В ході досудового розслідування встановлено, що мешканка одного з населених пунктів Вінницької області, перебуваючи в Монастирищенському районі, під приводом закупівлі товарів домашнього вжитку в місцевих жителів, 14 грудня 2018 року, близько 10 год. 00 хв., з корисливою метою викрадення чужого майна та використання його в особистих цілях, скориставшись тимчасовою відсутністю власників домоволодіння, незаконно проникла до приватного будинку, звідки таємно, умисно, вчинила крадіжку грошових коштів в сумі 40 тис. грн. та золотих виробів, вартістю згідно висновків судової товарознавчої експертизи 14,3 тис. грн., а всього  заподіяла матеріальну шкоду потерпілому на загальну суму понад 54 тис. грн.

15 лютого 2019 року Монастирищенським відділом Уманської місцевої прокуратури за вказаним фактом жінці повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.185 КК України.

В ході досудового розслідування заподіяну матеріальну шкоду підозрюваною особою відшкодовано повністю.

На даний час вживаються передбачені законом заходи щодо своєчасного завершення досудового розслідування у кримінальному провадженні та скерування обвинувального акту на розгляд суду.

Довідково: санкція ч.3 ст. 185 КК України передбачає покарання від 3 до 6 років позбавлення волі. Про це інформує прес-служба прокуратури міста Умань

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100