реклама

реклама

Вокальний конкурс «А-фактор», який був започаткований громадською організацією «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини» та сектором у справах сім’ї, молоді та спорту Кам’янської районної державної адміністрації сьогодні сміливо можна назвати улюбленим народним шоу нашого краю. І це не дивно, адже учасником може стати кожен бажаючий, а переможця обирають глядачі.

IMG_9441

16 лютого у залі Районного центру культури та духовного розвитку відбувся VI щорічний вокальний конкурс «А-фактор», де кам’янчани обирали володаря титулу «Кращий вокаліст Кам’янщини 2019 року». Для співочої боротьби було обрано 5-ку вокалістів, які на відборі вразили організаторів проекту найбільше. Цього року до числа учасників увійшли: Андрій Троян та Анастасія Василенко з Кам’янки, Олена Титаренко (с. Жаботин), Ірина Хома (с. Грушківка) та Аня Кульбачна (с. Ребедайлівка). Упродовж майже 4-х годин вони вражали своїми номерами, потужними голосами, демонстрували яскраві вбрання та причаровували своєю харизмою.

Нелегка ноша суддівства у цьому конкурсі випала цього року на долю Альони Юрченко (співачки, члена ГО «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини»), Марини Заставенко (співачки, студентки Київського університету культури та мистецтв, члена ГО «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини»), Анни Шатної (ведучої ранкового шоу «Дівич-ранок» на радіо «Мрія»), Світлани Білоконь (співачки, ведучої свят, переможниці проекту «Караоке на майдані») та Сергія Воронова (депутата Черкаської обласної ради). Саме вони, за правилами проекту, мали обрати 2-х учасників, які на їх спільну думку змогли найкраще розкрити свої здібності, продемонструвати злагоджену роботу на сцені та вразити своїм вокалом. Тож, фіналістами цьогорічного конкурсу стали Андрій Троян та Аня Кульбачна.

Далі, кожен із цих 2-х учасників виконав пісню акапельно, щоб причарувати глядачів у залі. У результаті глядацького голосування  переможцем вокального конкурсу «А-фактор – 2019» став Андрій Троян. Він і отримав головний приз цьогорічного проекту – 3 000 грн.Подвоїти суму головного виграшу (приз проекту – 1 500 грн) стало можливим за підтримки депутата Черкаської ОДА Сергія Воронова. Подвоїв депутат і виграш фіналістки Ані Кульбачної.

IMG_9518

Цього року партнером нашого проекту стала також радіостанція «Мрія», яке можна почути на хвилі 100.4 FM. Вони не просто погодилися пустити конкурсну програму в прямий ефір та підтримати наших учасників. Директор радіо «Мрія», Євген Лопатін, який був вражений цьогорічним дійством, вручив особливу номінація від радіокоманди – «Талант має мрію». Її володарем стала Анастасія Василенко, яка була нагороджена портативним мікрофоном. Також Євгеній пообіцяв ротацію пісень на радіо усіх 5-х конкурсантів.

Святкову атмосферу влаштовували також танцювальні колективи «Еліт Данс» (керівник – Козоріз Л.), «Самоцвіти» (керівник – Одуд Г.) та «Косарчанка» (керівник - Глущенко В.), а також дебютанти вечора - колектив східного танцю «АІSHА» (керівник – Тараненко Ю.). Свої співочі уміння демонстрували судді проекту – Марина Заставенко, Альона Юрченко, Світлана Білокінь, а також Аня Крайнова, Тая Мельник та Олександр Тищенко. Останній, до речі, днями презентував свою власну пісню «Подорож казкою» на радіо «Мрія».

Організатори конкурсу «А-фактор» висловлюють щирі слова подяки нашим спонсорам – приватному підприємцю Хричовій Н.Ю. (магазин «Шанс»), директору Кам’янського машинобудівного заводу Гецьку В.І., директору ДП «Кам’янський лісгосп» Вересу В.Т., депутату Черкаської обласної ради Воронову С.П. та Кам’янській районній державній адміністрації. Ваша небайдужість та підтримка молодих талантів неоціненна!

Окремі слова вдячності хочеться висловити і «новопоколінівцям», які взяли активну участь у підготовці свята – Юрію Рибчуку, Ірині Коваленко, Альоні Юрченко, Дарині Бондаренко, Ростиславу Юрику та Марині Заставенко.

Серед усіх, хто прийшов на шоу-програму, було розіграно 5 унікальних чашок із логотипом проекту. Потрапити на дійство можна було безкоштовно. Для цього варто було взяти участь у розіграші квитків на радіо «Мрія». Цьогорічними переможцями стали Максим Сула та Валерій Зеленько.

Вдячні усім кам’янчанам, які відвідують наші заходи. Цим ви надихаєте молодь до нових звершень, а реалізація від придбаних вами квитків дає можливість створювати нові проекти. До зустрічі найближчим часом! ;)

Антон ЮРЧЕНКО,

голова ГО «Молодіжне об’єднання

Нове покоління Кам’янщини»

Фото

Олександр КУЩЕНКО

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100