реклама

реклама

Голова Черкаської ОДА Олександр Вельбівець сьогодні презентував журналістам план перспективного розвитку Черкаської області. Він зазначив, що скоро під час презентації плану управлінському активу до області приїде і президент Петро Порошенко та члени уряду.

1

– 12 листопада торік під час ради регіонального розвитку президент дав доручення представникам регіональної влади на розробку перспективних планів розвитку територій на 2019-2021 роки. По-суті, це доручення було відображено в указі президента щодо додаткових заходів з реалізації реформ. А реформи, до слова, через створення об’єднаних територіальних громад, змінили формат управляння, спрямувало більше ресурсів на місця. Сьогодні ми маємо розроблених 20 планів регіонального розвитку від наших райони. Усі вони мають 703 проекти на загальну суму3 мільярди 733 мільйони гривень і мова там про залучення інвестицій, створення комфортних умов проживання, подальшого впровадження реформи децентралізації, – зазначив Вельбівець.

Ці проекти він поділив на категорії: проекти з надання адміністративних проектів (50), екологічні проекти (55), проекти з енергоефективності (25), проекти в сфері житлово-комунального господарства (87), інвестиційні проекти (117), проекти в системі освіти (75), проекти в охороні здоров’я (104), ремонт доріг і інфраструктура (90) тощо.

– Всі проекти базуються на раніше затверджених державних програмах. Якщо говорити за стратегію житлово-комунального господарства, то всі проекти просто актуалізовані для конкретних територій і зведені в єдиний проект, – зазначив Олександр Вельбівець. - Це основні вагомі плани, такий собі актуалізований документ. І повномасштабне представлення документ відбудеться в березні за участі президента, де будуть керівники підприємств, духовенство, депутати місцевих рад, по-суті, люди, які сприяють розвитку області. Це буде при засіданні ради регіонального розвитку Черкаської області.

До слова, серед завершення масштабних проектів – це Школа олімпійського резерву. Також завершення ремонту погорілого театру.

– Торік майже була завершена перша черга відновлення об’єкту, зовнішні роботи проведені, залишаються внутрішньо-оздоблювальні роботи і наповнення його інвентарем, – роз’яснив голова Черкаської ОДА.

Раніше повідомлялося, що Порошенко має приїхати до Черкас наприкінці лютого, але тоді візит відмінили.

реклама

Коментарі  

 
0 #4 Хорошо! 04.03.2019 22:30
Я
планов наших
люблю громадьё,
Вельбивцов
шаги саженьи.
Я радуюсь
маршу,
которым идем
на выборы
и в сраженья.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #3 Пришийкобиліхвіст. 04.03.2019 14:00
Спочатку би в області реально підняти рівень життя населення, зробити дороги, а тоді вже запрошувати Президента.Бо стидно при таких ср..них показниках в області запрошувати до себе людей.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 Амбітний проект! 04.03.2019 13:58
Весь "план розвитку" з одного пункту - привезти ще раз Порошенка :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Шура з мерії 04.03.2019 12:39
І я прийду! сфоткаюсь знов
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100