реклама

реклама

Нещодавно на стіні храму Московського патріархату в місті Умань знову з’явився напис «РПЦ ФСБ?». Таке ж графіті невідомі намалювали на культовій споруді у січні 2019 року. Цього разу замість світло-сірої фарби було використано чорну, аби напис було видно здалеку.

церк001

Храм на честь ікони Божої Матері «Скоропослушниця» знаходиться в мікрорайоні ДОСи, повідомляє «04744.info».

марш00001

«Ані гніву, ані злоби... Тільки велике співчуття до тих бідних людей, що це коять, великий біль за них. Шкода, що не бачать і не чують, шкода, що не доклавши ніяких зусиль, псують. Господи, збережи їхні души, зціли і дай розуміння», ― прокоментували інцидент на сторінці храму на честь ікони Божої Матері «Скоропослушниця» у Facebook. Місцеві жителі припускають, що напис покликаний спонукати парафіян та духівництво храму задуматися над переходом до Православної церкви України.

церк002

Варто зазначити, що 7 березня громада села Родниківка Уманського району на загальних зборах прийняла рішення про перехід місцевої парафії Української православної церкви Московського патріархату до Православної церкви України. Незадовго до цього таке ж рішення прийняли жителі села Пугачівка.

реклама

Коментарі  

 
+3 #3 Хейтер 02.09.2022 19:33
Піп дуже гарний бізнемен. До людей поза церквою він зовсім інший. То людина жорстока,вічно йому повинні,з ним мати справи не рекомендую.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #2 Уманский Еврей 16.03.2019 04:42
Порошенко грубо вмешался в религиозные дела. Государство не имеет право вмешиваться в религию. Так что ПЦУ это предвыборный ход Пети.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Каркар 12.03.2019 22:59
> Української православної церкви Московського патріархату

Пишіть їх правильно. Російська православна церква в Україні вони, а ніяка не Українська.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100