реклама

реклама

Відразу дві нашумілі історії, пов’язані з побиттям людей, сталися нещодавно на Шполянщині. У селі Соболівка було побито місцевого вчителя Сергія Скрипника, а в Шполі співробітники ДАІ побили водія Івана Лавріненка. Проти подібних безчинств учора в райцентрі протестували місцеві жителі.


На площі перед райдержадміністрацією зібралося близько 200 осіб. Люди стояли з плакатами «Українці – ще не зеки і не раби», «Україна – ще не зона».

– Сергій Скрипник – батько трьох малолітніх дітей, про нього відгукуються, як про порядну людину. Але 14 березня його побили заступник керівника і охоронець місцевого СТОВ нібито за те, що він щось намагався вкрасти. Ми зібралися, аби висловитися проти таких покидьків, які є в нашому суспільстві. Зійшлися всі громадські організації, хоч нам суд заборонив проводити мітинг. Треба віддати належне, що до людей таки вийшов голова райради Микола Тимошенко, – розповідає «Прочерку» голова районної організації Народного руху України Віктор Свердел.

Нагадаємо, як повідомляли черкаські ЗМІ, 16 березня в Шполі сталася ще одна резонансна історія – житель Шполи Іван Лавріненко звернувся по допомогу до голів районних організацій кількох опозиційних партій з проханням допомогти йому розібратись в конфлікті з місцевою Державтоінспекцією. ДАІшники нібито звинуватили Лавріненка в тому, що не зупинився на вимогу патрульного і був за кермом в нетверезому стані. Водій же стверджує, що їхав до свого товариша, де й випив дві чарки горілки. Патруль ДАІ не побачив через вантажівку, а коли вийшов з хати друга, то біля його авто вже стояли інспектори. Його почали бити, завезли в райвідділ і змусили підписати якісь протоколи… Нині за цим фактом триває службова перевірка.

– Ми зібралися, щоб висловити свій протест проти того, що коїться в суспільстві, – каже Віктор Свердел.

Учасники акції підготували звернення до органів влади різних рівнів щодо вирішення проблеми. Серед них – і голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 павло 28.03.2012 09:59
Цитую О.ЧУПРИНА:
Працівники ДАІ і побили? Так вони ж тихіші води і нижчі трави.Не вірите?

Звичайно віримо.Але коли їх вчетверо більше то вони герої.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 О.ЧУПРИНА 27.03.2012 22:07
Працівники ДАІ і побили? Так вони ж тихіші води і нижчі трави.Не вірите?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100