реклама

реклама

У Трахтемирові побито Олега Петрика, відомого активіста і правозахисника, який відстоював права місцевих жителів ще за часів панування тут приватного заповідника Ігоря Бакая. 72-річного Олега Георгійовича на Трахтемирівському півострові називають «Скіфом».

3d7f9d31a8a65e83d7af86a819c9ad4e

Інцидент стався 18 березня вранці. Літнього чоловіка побив п’яний селянин із Трахтемирова на ім’я Сашко. Він також погрожував життю Олега Георгійовича, повідомила у «Фейсбуці» знайома «Скіфа» Світлана Камінська.

«Це вже не перший випадок, коли подібний злочин лишається без уваги спільноти. Минулого разу тілесні ушкодження, завдані Олегу Георгійовичу, були середнього ступеня важкості, – пише жінка. – Ті, хто бачив Сашка, розуміють, що навіть здоровому сильному чоловіку важко його "поставити на місце", не говорячи вже про літню людину».

Обставини події з’ясовує поліція.

За словами Світлани, існує імовірність нових нападів. «І якщо чесно, то я не знаю, як можна захиститись. Мене ця "людина" зміте с місця і не помітить... Вважаю потрібним всіх вас проінформувати, оскільки замовчувати вже таке не можна. Насправді, дуже сумно, що таке відбувається. Хіба нічого за ці роки не змінилось? Невже хтось потім буде тиснути руку тому, хто дозволяє собі нападати на людей, які за віком часом старші за наших батьків? Невже ми будемо стояти і дивитись?» – обурюється жінка.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100