реклама

реклама

У Шполянській ОТГ забезпечуватимуть родини загиблих (померлих) учасників АТО щомісячною фінансовою допомогою, повідомляють у Черкаській обласній раді.

ш1

На черговій сесії міської ради депутати Шполянської об’єднаної громади затвердили Програму щодо виплати щомісячної фінансової допомоги (стипендії) одному з членів сімей загиблих (померлих) учасників АТО на 2019-2022 роки.

Як інформують у Шполянській ОТГ, відтепер рідні полеглих героїв щомісяця отримуватимуть по 1000 гривень. На ці цілі із міського бюджету виділили 48 тис грн на 2019 рік.

У громаді проживає чотири сім’ї загиблих учасників бойових дій – це мати Олександра Кондратюка (кіборг Донецького аеропорту) і сім’я Василя Пікуєва (рядовий солдат) зі Шполи та дві родини із села Скотареве – Івана Носача (військовий снайпер) та Ярослава Новосільського (рядовий солдат).

До слова, відповідно до Програми про надання одноразової грошової матеріальної допомоги жителям Шполянської міської об’єднаної територіальної громади на 2019-2020 роки, учасникам бойових дій у зоні ООС/АТО, яких в громаді налічується 181 особа, за рахунок коштів міського бюджету виплачується кожному разова річна допомога в сумі 1400 гривень.

Мешканці громади в боргу перед родинами загиблих учасників АТО, тому місцева влада об’єднаної громади робить максимально можливим забезпечення всіх соціальних гарантій учасникам АТО та членам сімей, загиблих учасників АТО.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100