реклама

реклама

Аграрії області продовжують демонструвати позитивну динаміку розвитку. У січні-лютому цього року Черкащина посіла 3 місце серед регіонів України за темпами росту виробництва сільськогосподарської продукції. Про це повідомив перший заступник голови облдержадміністрації Тарас Висоцький.

фото

Порівняно з аналогічними показниками минулого року, область збільшила виробництво до 109,7%. Кращі показники мають Львівщина та Вінничина.

– Черкащина – аграрний край, – каже посадовець. – Агропромисловий комплекс є одним з найважливіших секторів економіки регіону. Тут формується більша частина продовольчих ресурсів. Лише за перші два місяці року наші аграрії продемонстрували значне якісне та кількісне зростання виготовленої продукції. Якщо говорити у розрізі, то за обсягом виробництва м’яса область посідає 2 місце, молока – 6, яєць – 8-9 серед областей України.

Наразі область реалізує на забій 13,6% с/г тварин у загальнодержавному розрізі, тобто 75,7 тис. тонн. Також виробляє 5,8 % молока, а це 66,1 тис. тонн. Крім того поставляє на ринки 4,8 % загальнодержавних обсягів яєць домашньої птиці (107,9 млн. шт.).

Нагадаємо, 19 березня уродженця Рівненщини Тараса Висоцького призначено першим заступником голови Черкаської ОДА. Голова ОДА Олександр Вельбівець офіційно представив його  керівникам структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних підрозділів виконавчої влади в області. Також назвав Тарасу Висоцькому його головні напрямки й завдання у роботі.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Їхав би ти в мхп! 23.03.2019 22:56
Висоцький, а варто ото було пхатися з твого МХП до нас у Черкаси - щоб розказать, як у нас в області "виросло виробницто яєць і м"яса птахів"? :-x
Кажи краще прямо - де ще плануєш втюхать смердючі цехи "ВАШОЇ Ряби"? :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 [email protected] 23.03.2019 17:59
Тріпать язиком про нереальне це привито ще з союза,в чигиринськом районі твариництво знищенно практично зовсім, а гарні врожаіі це здобуток кожного сг підприемства особисто,тому що ні область ні держава нічим не допомогли,корис туючись службовим становищем тільки доять землеробів,так шо не:::хер фастаця.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100