Першою на сцену телешоу "Голос країни" 24 березня від команди Потапа вийшла дівчина з рок-вокалом Вікторія Ягич – з Ватутіного Звенигородського району Черкащини. Вона виконала композицію гурту Eurythmics у кавер-версії Мериліна Менсона Sweet dreams.

9c003038d74100aab9ff581f34bcf125_L

Конкурсантка настільки вразила своїм потужним голосом Тіну Кароль, що зірковий тренер запропонувала Ягич взяти участь у "Євробаченні" від України, – зазначає прес-служба телешоу.

"Ім'я ваше – це перемога. Ваш голос вражає. Вас треба ще кудись заслати на такий конкурс, де можна представити Україну... "Євробачення" наступного року", – сказала Тіна. Своєю чергою Вікторія зізналася, що їй ця тема справді цікава…

Ввечері того ж дня Вікторія Ягич через мережу "Фейсбук" звернулася до своїх земляків: "Ось я і в прямих ефірах! Дякую всім, хто мене підтримує! Любе моє місто, моє Ватутіне! Ще раз окремо дякую тобі! Я чекатиму на вас та ваших друзів 28 березня, разом з командою голосу країни, біля Палацу Культури о 17:00! Приходьте всі, хто хоче побажати мені успіху і підтримати свою землячку! До зустрічі."

Департамент культури та взаємозв’язків з громадськістю Черкаської ОДА

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #1 ??? 26.03.2019 16:08
Клас!!! Я б і сам на її концерт сходив би.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100