У п’ятницю, 29 березня 2019 року, міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак відвідає з робочим візитом місто Черкаси.

zakarpattya_vidvidae_ministr_ekologiyi_ta_prirodnih_resursiv_ukrayini_preview_medium У межах поїздки міністр зустрінеться зі студентами Черкаського національного університету ім. Богдана Хмельницького, для яких прочитає відкриту лекцію.

Також Остап Семерак спільно з представниками обласної та районної влади Черкащини, об’єднаних громад, місцевих громадських організацій екологічного напряму візьме учать в Семінарі  з питань реалізації ЗУ «Про оцінку впливу на довкілля» (ОВД) та ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку» (СЕО).

Під час семінару проаналізують виконання центральними областями України (Черкаська, Полтавська, Кіровоградська) перших результатів роботи нової європейської моделі процедури оцінки впливу на довкілля та стратегічної екологічної оцінки, яка стала обов’язковою для державних програм,  генпланів, містобудівних планів, стратегій розвитку областей, державних, місцевих галузевих програм.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100