28 березня у Будинку культури ім. Т.Шевченка відбулася конкурсно-розважальна програма "Смілянська супербабуся - 2019". У нашому місті такий конкурс провели вперше, пише smila-ua.com

Ініціатором проведення цього позитивного заходу стала начальник відділу молоді та спорту Наталя Маслюк, співорганізатором був відділ культури та БК ім.Т.Шевченка.

2019-03-29-babusi

У конкурсі взяли участь п’ятеро хоробрих учасниць – Світлана Прусова, Ганна Рибальченко, Тамара Зеленецька, Марина Зайченко і Катерина Галковська. Вік бабусечок-красотусечок від 55+ до 77 років. Цікаво, що 27 березня найстарша конкурсантка Тамара Зеленецька відсвяткувала своє 77-річчя, вона має трьох дітей, 4 онуків та 4 правнуків.

Сучасні супербабусі змагались у 6 конкурсах: «Візитка», «Вгадай мелодію», «Хто швидший», «Конкурс на найкращу страву з картоплі і презентацію страви», «Вгадай мультик» і, звісно, творчий конкурс, де кожна учасниця показувала свої таланти. Бабусі танцювали, співали, демонстрували свої артистичні обдарування - була гумористична сценка, та показували, які вони майстрині.

У складі журі були: заслужений працівник культури України Валерій Ярошенко, начальник відділу молоді та спорту Наталія Маслюк, завідувач сектору інформаційно-аналітичної політики Смілянської міської ради Олександр Головченко, головний спеціаліст відділу молоді та спорту Юлія Бреус, директор Будинку культури ім.Т.Шевченка Світлана Виговська.

Подивившись на таланти смілянських Супербабусь, члени журі вирішили не присуджувати перші-другі місця, а визначити найкращих у різних номінаціях. Так, Світлана Прусова стала «Сучасною бабусею», Ганна Рибальченко – «Бабуся-спергосподиня», Тамара Зеленецька – «Берегиня роду», Марина Зайченко – «Енергійна бабуся», Катерина Галковська – «Суперартистична бабуся».

Кожна з конкурсанток перемогла у своїй номінації. Всім були вручені дипломи та пам’ятні подарунки за сприяння відділу молоді та спорту.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100