реклама

реклама

У Ватутіному дружина секретаря тамтешньої міської ради Сергія Бабюка на автівці протаранила електроопору. Від удару дерев'яний стовп розлетівся на шматки. Травм кермувальнику вдалося уникнути. Подія сталась вночі наприкінці березня. Інформація про випадок стала відома лише зараз. Депутат міськради Євген Підцерковний підозрює, що за кермом іномарки сидів сам чиновник. Нібито був у нетверезому стані. Його дружина працює вчителькою у міській школі.

Аварiя Про це пише журналіст Сергій Радченко в номері газети «Вечірні Черкаси» від 10 квітня.

– Це сталося приблизно о 12-ій ночі, – каже Підцерковний. – Мій син живе неподалік і чув удар. Але не виходив туди, бо ж не знав, що до чого. Я не можу стверджувати, хто точно був за кермом. Але я жодного разу не бачив, аби на цій машині їздила його дружина. Користувався нею Бабюк. Щодня приїжджав на роботу. Допускаю, що вони їхали разом. Просто зіпхнути на дружину легше, ніж заплямувати себе. Але ж вона вчить дітей і п’яною сідає за кермо? Наступного дня електроопору швидко замінили, ніби нічого й не було. Спрацювали оперативно.

Сергій Бабюк заперечує свою причетність до аварії. Каже, дружина їхала в той день сама. Хотіла об’їхати тварину на дорозі, але не справилась з керуванням.

– На сторінці у соцмережі наші волонтери із «Самооборони» написали, що я їхав за кермом у нетверезому стані і потрапив у ДТП, – говорить Бабюк. – Це все неправда. Вони ворогують зі мною та мером. Хочуть так помститися за те, що колись Підцерковного звільнили з посади секретаря міськради. Насправді, це моя дружина потрапила в аварію. Сказала, що на дорогу вибіг собака. Вона крутнула кермо і в'їхала у стовп. П'яною не була. Якою була швидкість, не знаю. Коли я приїхав на місце, вона була в шоковому стані. Зараз із нею все добре. Тепер волонтери шукають свідків, яким пропонують гроші за свідчення.

Хто насправді був на водійському місці, виконувач обов'язків начальника Звенигородської поліції Петро Малюша не хоче казати.

– У суд приходьте й дізнаєтесь, хто там був, – говорить Малюша. – Матеріали оформлені й направлені туди. РЕМ сповіщено, стовп поставлено й відновлено електромережу. Збитки відшкодовано.

Секретар міськради планує позиватися до суду на волонтерів за оприлюднення інформації. Автомобіль «Пежо-508» належить йому. Придбав у 2017 році.

реклама

Коментарі  

 
+5 #1 Сидоров. 11.04.2019 22:29
Не мужик оце падло. Ховається за бабу. Тьху , прости господи.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100