Цьогоріч будівельний сезон було розпочато рано і по всій країні, заявив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час сьогоднішнього відвідання ділянки траси Київ-Одеса поблизу Жашкова, де проводяться ремонтні роботи.

1

За словами керівника Уряду, «щоб зробити дорогу Київ-Одеса автобаном», потрібно не менше мільярда доларів.

– Ми зараз ведемо перемовини з міжнародними фінансовими організаціями, щоб залучити додаткові кошти, – сказав Володимир Гройсман. – Усе, що ми робимо зараз, робиться за рахунок комбінованих коштів: із дорожнього фонду та за підтримки міжнародних фінансових організацій. У наступному році (ми вже домовилися) 2,5 мільярда гривень сюди направлять міжнародні фінансові організації. Але й цього недостатньо. Ми будемо постійно працювати, щоб привести наші дороги в якісний стан.

Як зазначив Володимир Гройсман, «на жаль, час не можна повернути назад, щоб дороги України нормально утримувати і поступово ремонтувати».

– Зараз їх довели до ручки і вони, в принципі, зруйновані. На те, щоб тепер з’єднати між собою якісними дорогами обласні центри, нам потрібно ще чотири роки. Далі ми будемо залучати більше коштів міжнародних фінансових організацій і рухатимемося швидше. Я вважаю, що за чотири роки ситуація з нашими дорогами буде абсолютно іншою, – пообіцяв Володимир Борисович, додавши, що це стосується також доріг місцевого значення.

2

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #5 Дональд Трамп 24.04.2019 18:28
Очередной треп-языком,как помелом.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Лютий 24.04.2019 11:07
Какие четыре года :lol:
Дороги за 6 мес можно сделать идеальными по всей Черкасской области. Тут хотя бы основные направления сделали Умань, Чигирин, Кременчуг, Канев...
А в голове у них, к сожалению, как показали результаты их правления - одни откаты :sad:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Папараці 23.04.2019 20:11
Очільники області теж могли б по-столичному вдягнутися "під прем'єра", а то наче з хутора - в галстуках та костюмах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #2 В. Гройсман 23.04.2019 18:48
Коротше кажучи:"Голосуйте за мене на парламентських виборах восени і тоді за 4 роки по всій Україні прокладемо автобани!"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #1 Андрей 23.04.2019 18:04
сначала одни обещали жизнь при коммунизме, теперь другие обещают светлое будущее, жаль только некоторые не доживут, ты с начала сделай, а то одни обещания - тебя может и в стране не будет через 4 года, с шефом будешь в Испании загорать на вилле
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100