реклама

реклама

Народний художній колектив ансамбль народного танцю «Веселка» ЦДЮТ (директор Забєлін О. П.)  здійснив у квітні далеку і дуже цікаву подорож. Вихованці побували аж  у чеському місті Румбурк на Міжнародному конкурсі «Арабески Богемії».

104

На цьому престижному конкурсі  виступали хореографічні колективи з Польщі, Угорщини, Грузії, Білорусі, Литви, Вірменії, Росії та ін.  Багато було колективів і з України.  Саме вони і були основними  суперниками, тож конкуренція була неабияка. Та це  нашу  «Веселку» не злякало. Юні конкурсанти вибороли одне перше, одне друге місце та Гран-прі.  Подивіться, яке це диво - кубок зі знаменитого богемського кришталю. А тримає його керівник колективу  кавалер ордену княгині Ольги ІІІ ступеня Ада Дацьковська.

106

Святковий гала-концерт завершився «Гопаком» у виконанні  наших  танцівників. На сцені було аж 24 пари вихованців різного віку.

А ще вихованці «Веселки» змогли побувати у Празі, Дрездені і Саксонській Швейцарії, тому додому повернулись із незабутніми враженнями і емоціями.

Прес-служба Центру дитячої та юнацької творчості

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100