Прокурором Черкаської області Миколою Лісовим порушено кримінальну справу стосовно одного із приватних підприємців за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 212 КК України. Крім того, вивченням матеріалів встановлено, що приватний підприємець є депутатом Черкаської районної ради. Про це інформує прес-служба прокуратури області.

Встановлено, що вказана особа, діючи умисно, з метою ухилення від сплати податків, не включив до податкової звітності операції, в результаті чого до бюджету не надійшло податку з доходів фізичних осіб на суму понад 25 мільйонів 600 тисяч гривень. Кримінальну справу направлено до слідчого управління ДПС в Черкаській області. На даний момент у справі триває досудове слідство.

У прокуратурі відмовляються називати прізвище депутата, посилаючись на таємницю слідства. Разом з тим, з офіційних джерел «Прочерку» стало відомо, що депутатом-порушником є регіонал Володимир Доманський (Директор підприємства Торгівельний дім "Доманський").

Заступник голови райради Володимир Орел підтвердив «Прочерку», що у райраду вже принесли постанову про порушення кримінальної справи. Разом з тим, начальник юридичного відділу ради Петро Гончаренко, а також очільник фракції Партії регіонів у райраді Микола Гуськов сказали, що їм нічого про це невідомо.

Наразі на мобільний депутата Доманського додзвонитися неможливо, оскільки вхідні дзвінки заблоковані.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #4 Трохи знаю 04.04.2012 09:29
Цитую Крук:
забула людина табличку ділення, що ж поробиш..... :-?

*** являється шахраєм, який на протяззі 2008 - 2009 р. кинув банки та постачальників на сумму більше 40 млн. грн., а кошти отримані злочиним шляхом забув оподаткувати та інвестував їх в нерухомість та земельні ділянки. Табличку ділення він і не знав, а знав тільки табличку віднімання. Потім втерся в довіру до ПР та думав сховатись за депутатським мандатом. Молодці правоохоронці! Честь ВАМ та повага!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Тамагавк 03.04.2012 22:17
Ой, невірно прочитав... тобто все вірно...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Тамагавк 03.04.2012 22:15
Скоріше забув про таличку ділення... :-) Ну тобто з ким потрібно ділитися, щоб справи не порушували... 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Крук 03.04.2012 17:49
забула людина табличку ділення, що ж поробиш..... :-?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100