реклама

реклама

Про те, як проходив день журналіста Вадима Комарова до замаху на нього, який стався 4 травня, розповів під час сьогоднішнього брифінгу у «Новій добі» черкаський правозахисник і журналіст Валерій Макеєв.

Безымянный За даними пана Макеєва, вранці Вадим Едуардович побував на Центральному ринку, де придбав саджанці троянд і корм для рибок та пташок. Після цього він пішов у Черкаське відділення поліції на Пастерівську, 104, де мав отримати від когось із поліцейських довідку про психічну хворобу одного з чільних представників Черкаської міськради. Після цього він планував побувати у Третій міській лікарні, де журналіст лікував хворі ноги.

Напад на Вадима Комарова стався по дорозі в поліцію.

Як зазначив на тій самій прес-конференції депутат міськради Олександр Радуцький, «із обранням міським головою Анатолія Бондаренка в Черкаси прийшла кров». Радуцький розкритикував «співчуття», яке Бондаренко висловив з приводу нападу на Комарова у соціальних мережах. На думку Олександра Романовича, в цьому разі було необхідно негайно скликати позачергову сесію міськради, щоб виділити Вадимові Комарову допомогу на лікування. Радуцький також наголосив, що наполягатиме на відставці двох заступників міського голови – Юрія Ботнара і Ігоря Коломойця, які, за його словами, були фігурантами останнього розслідування Вадима Комарова.

Валерій Макеєв і Олександр Радуцький закликали черкасців активніше допомогти коштами постраждалому журналістові.

Валерій Макеєв від імені родини подякував медикам за все, що вони роблять для порятунку життя Вадима. Але для лікування потрібні кошти. Також Вадимові Комарову потрібний апарат для виміру внутрішньочерепного тиску, якого в Черкасах немає…

Нагадуємо реквізити для допомоги:

номер картки Вадима Комарова в Укргазбанку, яка зараз перебуває у розпорядженні його дружини Ольги:

5355 0762 2258 0896

Також є картка Приватбанку:

5168 7555 2672 1028

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 Степан 08.05.2019 09:39
Комаров давно заробляв своєю продажнімтю і необєктивністю.якщо вже так і сталось то хай йому спочатку поможе Радуцький і КО.а потім Комаров трошки продасть свій бізнес .а вже потім просить допомоги...чому НЕПРОСЯТЬІНШІ ЩО ПОПАЛИ В СКРУТНУ СЕТУАЦІЮ........................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 Дональд Трамп 07.05.2019 21:17
Радуцкий прав,все сказано верно,но вряд ли эти тупорылые,о которых он говорит,поймут и что-то полезное сделают и для В.Комарова,и для черкащан.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+63 #1 Б-р дістав уже! 07.05.2019 14:34
Не важко здогадатися, про історію психхвороби якого фюрера з міськвиконкому йдеться.
Макеєв, то дороби роботу Комарова - візьми цю довідку і оприлюдни! Жлобів і дурнів пора гнати з мерії!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100