реклама

реклама

Представництво Європейського Союзу в Україні та Черкаський державний технологічний університет запрошує молодь, представників громадських організацій, бізнесу, державних службовців та активних молодих громадян взяти участь у Дні кар’єри ЄС, що відбудеться в м. Черкаси «23» травня 2019 року.

52410530_2110863829006192_3753662087964917760_n

День кар’єри ЄС проходить рамках проекту «Інформаційна підтримка молодіжних Мереж ЄС в Україні» за підтримки Черкаської обласної державної адміністрації, Черкаської міської ради, Черкаського обласного центру зайнятості та Черкаського міського центру зайнятості.

Захід має на меті ознайомлення та поширення інформації щодо шляхів професійного зростання та кар’єрних можливостей для молоді в Черкасах та Черкаській області в контексті європейської інтеграції України.

Під час заходу гості зможуть дізнатися щодо світових/європейських трендів в питаннях професійних компетентностей; щодо задоволення попиту роботодавців у кваліфікованих кадрах; щодо можливостей навчання та стажування. Крім того, молодь отримає поради від професіоналів щодо працевлаштування, написання резюме, проходження співбесід, а також зможе провести консультації з представниками комерційних компаній.

Для участі реєструйтесь за посиланнями:

роботодавці (підприємства/установи/організації/громадськіоб’єднання/об’єднані територіальні громади: https://forms.gle/6R5Ks8WRZTnFs2Qt8

заклади освіти: https://forms.gle/isHtzGEkRLTVp6Ld8

особи, що бажають взяти участь у тренінгах: https://forms.gle/PHNpvvMGSnZApjjR8

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100