реклама

реклама

У Черкасах, за адресою вул. Першотравнева, 64, планують облаштувати міні-завод  з переробки небезпечних відходів. Інформацію про це розміщено на сторінці Міністерства екології та природних ресурсів України

klas-nebezpeki-hmchnih-rechovin-perelk-tablicya-klasv-nebezpeki-hmchnih-rechovin_141

Розробником проекту є ТОВ «ЛАРС ГРУП», юридичною адресою якого є м. Київ. Планується, що переробка відходів буде здійснюватися у спеціальних печах шляхом піролізного спалювання за температури 1200°С. Тривалість циклу переробки – 30-60 хв. Проектна потужність – 300 кг/год.  На думку авторів проекту, його реалізація дозволить досягнути еколого-економічного ефекту, адже облаштування заводу знизить затрати для суб’єктів господарювання на утилізацію відходів та зменшить кількість накопичених відходів у різних галузях.

Оскільки запланована діяльність по облаштуванню міні-заводу може мати значний вплив на довкілля, вона підлягає оцінці впливу на довкілля. Ця процедура передбачає проведення громадського обговорення планованої діяльності. Громадськість має можливість надати будь-які зауваження і пропозиції до звіту з оцінки впливу на довкілля, а також брати участь у громадському обговоренні.

Максим Гаврилюк, канд. біол. наук, еколог

реклама

Коментарі  

 
+6 #6 Студенти 25.05.2019 18:46
Нащо місту ці токсичні відходи, і так Азот та інші хімічні підприємства. Чого в іншому місці не зробити. Заперечуємо
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #5 Євген 25.05.2019 18:41
Питання до того кандидата наук, скільки заплатили за таку поему? Там по гуглу будинки поряд.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #4 Черкащане 25.05.2019 13:11
Подивився заяву того Ларс Груп, крім того, що поряд з цим "заводом" впритул знаходяться будинки мешканців міста, так ще й засновник є подєльніком ТІТУШКИ, який бив людей на Майдані. Та скільки можна вже цієї тітушні щей в нашому місті
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #3 Майже громадянин ЄС 16.05.2019 07:53
160 метрів від першого житла. Мешканцям Першотравневої треба буде мати протигазові маски та й костюми хімзахисту теж, якщо станеться якась аварія на цьому підприємстві. А відходи у великої кількості за цією адресою вже свезли, як я бачу по гуглмапсу. Мої співчуття вул.Першотравневої чи Героїв Холодного Яру.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Роман 16.05.2019 00:49
О, черговий міф про "міфельну" пічку :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Дональд Трамп 14.05.2019 19:20
Тридцать лет,еще при долбаном олейнике,волоши не,одарыче идут пламенные обещания всех кто падал в кресло мэра,каденция заканчивается вот уже и бондаренко завел эту песню-трепачи.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100