реклама

реклама

Студентка, яка вбила власну новонароджену дитину стверджувала, що не знала про вагітність.

310232

Про це вона заявила під час судового розгляду. Про це повідомляє «Кропива» з посиланням на вироком суду, яким  її засуджено до двох років позбавлення волі.

Трагічна подія сталася в Черкасах, восени минулого року, в кімнаті гуртожитку “Черкаського кооперативного економіко-правового коледжу” по вул. Вернигори, студенткою якого була обвинувачена.

31 жовтня, дівчина знаходячись одна в кімнаті за відсутності сторонніх осіб, самостійно народила доношену, життєздатну дитину чоловічої статі. Перебуваючи в особливому психологічному стані, який знижував її можливість керувати своїми діями, діючи за умислом, вчинила вбивство новонародженого. Вона нанесла три удари кухонним ножем в область життєво важливих органів грудної клітки дитини, що призвели до смерті.

З метою укриття скоєного злочину, помістила тіло мертвої дитини до пакету, а потім до картонної коробки з під взуття, яку сховала під власним ліжком.

Під час обходу кімнат, вихователь гуртожитку виявила породіллю та закривавлену підлогу. Дівчина пояснила, що в неї критичні дні і вона отруїлася грибами. Після цього дівчина була госпіталізована до міської лікарні з кровотечею, за викликом коменданта.

Сусідки по кімнаті, прибираючи в кімнаті після госпіталізації дівчини, виявили у неї під ліжком коробку відкривши яку виявили там органи. Одна з них повідомила про знахідку брату, більше нікому про знахідку не говорили бо перебували в шоковому стані. Лише наступного дня після занять одна з сусідок по кімнаті разом з братом відвезли коробку в лікарню де при відкритті виявили мертву дитину.

В судовому засіданні обвинувачена вину визнала частково та пояснила, що у неї відкрилася кровотеча, вона не розуміла що сталося, оскільки не знала, що вагітна. Самої події не памятає, оскільки перебувала в шоковому стані та втрачала свідомість.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100