реклама

реклама

Відсторонений мер Сміли Олексій Цибко зазначає, що зараз новообраному президенту Володимиру Зеленському потрібен результат. І саме він гарантує, що «дасть результат тих реформ, змін, і втілення програми народовладдя в життя».

122858.gif

Сьогодні в черкаському політикумі ходить багато чуток щодо розгляду командою Володимира Зеленського кандидатів на посаду голови Черкаської облдержадміністрації.

Олексій Цибко досі судиться за посаду, однак готовий також і очолити область. Про це він повідомив в коментарі «Прочерку».

– Так, я зараз в переговорчому процесі в Адміністрації Президента. І веду з цього приводу перемовини. Більше коментарів поки дати не можу…

– Яка ситуація з поверненням на посаду мера Сміли?

– Справа знаходиться в касаційному суді. Я чекаю розгляду, адже Порошенко свого часу втрутився особисто в процес. Та зараз змінилася ситуація і тепер сподіваюся, що свої наміри і передвиборчі гасла вдасться таки втілити в життя. Адже свого часу громада мене обирала не за красиві слова .а за конкретні справи. Те, що депутатам Смілянської міськради не сподобалося багато моїх ініціатив і рішень, це вже їх справа. Але я не хотів, щоб певні люди ремонтували дороги… Так само я виступав проти продажу наркоти в місті, а це можна було б вирішити встановленням відеонагляду в Смілі. Як бачимо, декому мої ініціативи не подобалися…

У черкаському політикумі доводилося вже чути й інші прізвища кандидатів, крім Цибка, на посаду голови ОДА. Мова нібито йшла за екс-прокурора області Олександра Литвина. І за керівника Черкаської філії ПриватБанку Віктора Шуршина.

Зв’язатися з Литвином не вдалося, а Шуршин зазначив, що коментувати чутки недоцільно, тож він цього не робитиме.

Нагадаємо, що підприємець Володимир Зозуля (готель «Апельсин»), що є публічною особою і керівником команди Зеленського на Черкащині, у інтерв’ю «Прочерку» казав, що знає сина Олександра Литвина, син, мовляв, працював на виборах в ОВК…

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #7 Не вірЮ 24.05.2019 21:22
Одного тюфяка помінять на іншого? :-x
Вони навіть зовні з вельбівцем схожі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+22 #6 Ден 24.05.2019 14:44
Хай Бог милує і одводить! Осінній коллапс з опаленням в Смілі, "холодні бунти", на тлі цього премії Цибка собі і своїм чиновникам у 10 млн гривень, його боротьба за владу у деградуючій Смілі з величезними боргами, суворі обіцянки Гройсмана розібратися з таким мером - хіба про це ніхто не пам.ятає, який з нього очільник області, це чорний гумор?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #5 бувший 24.05.2019 14:16
Якщо будемо призначати на відповідальні державні посади не за діловими якостями,а за формою голови,зламаним вухам та носам,то це шлях в нікуди. За цими критеріям навіть не знаю, куди тікати Зеленському.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+26 #4 Юра 24.05.2019 14:09
Претендент готовий, а чи готова область до такого "Щастя"? :o
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+31 #3 Юрій 24.05.2019 13:49
Сміла занепала як ніколи, тепер треба з усією областю таке зробити?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-24 #2 правда 24.05.2019 12:49
я за нього, він мужик, він регбіст, він сильніше Омаргалієва, і тому не боятиметься його як Вельбівець
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+37 #1 Свідомий громадянин 24.05.2019 12:29
................Сидiв би мовчки, а краще взагалi й насправдi сидiти повинен!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100