реклама

реклама

У межах Всесвітнього дня пам’яті померлих від СНІДу в Черкасах відбувся товариський футбольний матч між міськими депутатами та працівниками БО “Черкаська мережа”, пише Вичерпно
d37bff10-1a63-4a49-bbee-0618cf175372-e1558592004812

Товариський футбольний матч тривав 50 хвилин і в підсумку перемогла команда черкаських депутатів з рахунком 8:6.

Соціальний працівник Вікторія, яка прийшла підтримати команду БО Черкаська мережа, розповідає, що проведення і залучення людей до таких заходів на сьогодні є дуже важливим:

- Мета такого футбольного турніру — показати рівність між депутатами та організацією, в якій працюють наші люди. При будь-якому кінцевому результаті все одно переможе дружба.

Заступник міського голови Ігор Волошин, який був у команді депутатів, наголосив, що в таких заходах бере участь не вперше, а результатом від гри дуже задоволений:

- Такі заходи спрямовані на те, щоб показати, що наша громада є строкатою, різноманітною, що є різні прошарки суспільства. Я вважаю, що ми повинні якомога більше звертати увагу на людей, які живуть поруч з нами. Я щасливий від того, що зіграв з хлопцями в турнір. У футбол я граю двічі на тиждень. Переважно виконую функції воротаря, адже це моя улюблена позиція ще зі школи.

Голова БО «Черкаська мережа» Наталія Несват зауважила, що цьогоріч до такого заходу вирішила залучити депутатів, щоб вони змогли глибше побачити проблеми ВІЛ-інфікованих людей:

- ВІЛ-інфікована людина дізнається про свій діагноз від медичного працівника. Дуже важливо, щоб медичний працівник був толерантним та правильно доносив інформацію. Цього року до такої акції долучили депутатів, щоб вони більше розуміли таку глобальну проблему.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Сусанін 25.05.2019 22:37
А що за коник у білих гетрах на фото? Організатор і голова пам’яті померлих від СНІДу в Черкасах :-* :oops: :sad: :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100