реклама

реклама

Хоч в обласному управлінні юстиції і немає такої плинності кадрів, як декілька років тому, та все ж у віддалених районах проблеми є. Про це на каналі UA: ЧЕРКАСИ у проекті #Звіти_наживо повідомив начальник Головного територіального управління юстиції в Черкаській області Олександр Свіренюк.

inkrakow_obl_65

1555049586_1-4-460x460Тому керівник управління звернувся до молоді, яка має відповідний фах і порадив стежити за конкурсами, яке проводить його служба.

– Більшість людей, що отримують свідоцтва нотаріуса, бажають працювати лиш в обласному центрі. Водночас в нас є райони, де тривалий час немає нотаріуса. Наприклад, в Драбів з Черкас їздить нотаріус. Була проблема в Смілі. Ми її тривалий час не могли вирішити. Але зараз Смілянську нотаріальну контору очолила виходець з Донбасу, яка приїхала працювати спершу до Черкас, – розповів Олександр Свіренюк.

За інформацією фахівця, в чотирьох нотаріальних конторах також проходять службу особи, які згодом будуть направлені в ОТГ чи селах, але будуть займатись виключно обмеженою кількістю нотаріальних дій.

– Тобто вони проходять рік стажування в державного чи приватного нотаріуса, а тоді чекаємо іспиту в міністерстві юстиції. Такі люди, наприклад, є від Білозірської, Мліївської ОТГ, – повідомив Олександр Свіренюк.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100