У боротьбі проти мера Черкас активно використовують "чорні" технології

У боротьбі проти мера Черкас активно використовують "чорні" технології

Чинний мер Черкас Сергій Одарич, який також є одним з кандидатів на посаду міського голови на нинішніх виборах від Партії Вільних Демократів, констатує, що не бачить, які ще політичні сили борються за голоси виборців, крім його однопартійців. Сергій Олегович вважає, що всі зусилля опонентів кинуті на боротьбу з його командою. Більш того, мер вже назбирав колекцію зразків «чорного піару». Найбільше Сергія Одарича зачепив спецвипуск такої собі газети «Родинний гламур», у якій принижено і честь його дружини.

– Ми з вами були свідками того, як тиждень тому весь центр міста хтось обклеїв анонімними листівками з написом «Хто стоїть за Одаричем?». Вчора розпочалося вкидання у поштові скриньки багатоповерхівок газеток «Родинний гламур». Все це робиться анонімно, все це робиться за великі гроші, – говорить Сергій Одарич. – Ця листівка, яка клеїлась у місті, виготовлена на хорошій поліграфічній базі, на дорогому матеріалі, тому очевидно, що не один десяток тисяч гривень на це пішов. І газета, що кидалась у поштові скриньки, має якісний папір. Очевидно все це робилось, щоб дискредитувати мене, дискредитувати нашу команду.

Найбільше чинного мера зачепила газета «Родинний гламур».

- Думаю, що ми до кінця дня вирахуємо всі етапи подачі цього матеріалу, вийдемо на замовників. Ми вже знаємо людей, які займаються її поширенням. Знаємо ті ланки, через які відбувалося поширення. Думаю до кінця дня ми дійдемо до друкарні, виконавців, і до того, хто оплачував цю поліграфічну продукцію, – сподівається Сергій Одарич. – Мені не вперше, на жаль, доводиться з цим мати справу. В 1998 році про мене писали, що я маю фабрику в Голландії і займаюсь пошиттям нижньої білизни для гомосексуалістів з зірочкою ззаду… Це я дослівно процитував. Також мене звинувачували, що я замовив вбивство мого найкращого друга. Але хочу сказати, що я багато речей можу терпіти і пробачати, але щодо цієї газети, то в даному випадку зачеплена честь жінок, а конкретніше моєї дружини. Тому ті люди, що займаються поширенням цієї інформації, глибоко пожалкують про це. Я просто так цього не залишу на відміну від тих проявів «чорного піару», з якими зустрічався раніше. Ця справа буде доведена до кінця. І люди які цим займаються будуть нести відповідальність.

Мер Черкас звинуватив губернатора Сергія Тулуба у тому, що той не докладає зусиль для забезпечення чесного виборчого процесу на Черкащині:

Я через ЗМІ хотів би звернутися до голови облдержадміністрації з приводу незаконних дій учасників виборчої кампанії, щодо бездіяльності правоохоронних органів. У Черкасах поширюються матеріали наклепницького характеру, на державному телебаченні транслюються брехливі сюжети, – наголосив Сергій Одарич. – Це при тому, що ми протягом тижня не можемо добитися на ефір на телекомпанію „Рось”. Тому я звертаю увагу Сергія Борисовича на те, що Президент неодноразово проводив наради, видавав укази, давав доручення забезпечити чесність і прозорість виборчого процесу. І перший обов’язок голови ОДА - не займатися пропагандою своєї політичної сили, а забезпечувати права і свободи всіх учасників виборчого процесу.

реклама

Коментарі  

 
-1 #8 Lavazza 12.10.2010 14:08
Цитую Я:
А ви не думаи, що то він сам надрукував, щоб пожалітися всім. І зробив собі гарний піар. Дуже гарний.
Якщо це так, то 5+ піарщику за ідею

цілком з Вами погоджуюсь,
дуже гарний піархід.
Як-то кажучи, "обиженных все любят".
Пан Одарич - браво за такий крок, може забудуть люди про Ваші недоробки, та пожаліють бідного обхаянного
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #7 Хуліган 12.10.2010 09:50
Господи, до чого ми докотилися. Я не підтримую Одарича. Мін повністю занехаяв місто, забувши, що в Черкасах є не лише парки, а багато іншого. А головна його афера провернута з дорогами обласного центру. Але до чого ми котимося. Невже нас має цікавити з ким він спить ( чи вони сплять)? Особисто мене цікавлять справи, які він зробив і не зробив. А ця брошурка - сміх, та й годі. Я тепер забумаюся, може й справді за нього голосувати. ***
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #6 Україночка 12.10.2010 08:33
Сергій Олегович! Я завжди поважала вас і голосую за вас. А хто ще сумнівається - подумайте. Ніяких Влізлів ,*** Одарич- ми за тебе. А нас у сім"ї 5 голосів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #5 Давиденко 12.10.2010 01:52
Ну що тут скажеш, гламур є гламур... у цій кампанії ніхто не захищений від наклепів, образ, бруду, брехні...
А щодо цього матеріалу, якщо чесно, то хтось явно переборщив із "чорнухою".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #4 Я 11.10.2010 23:15
А ви не думаи, що то він сам надрукував, щоб пожалітися всім. І зробив собі гарний піар. Дуже гарний.
Якщо це так, то 5+ піарщику за ідею
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Альона 11.10.2010 22:47
На що розраховують замовники? Віра, любов, духовність та ще безліч цінностей закладені Господом у КОЖНУ людину. Саме ці якості , переконана, відторгнуть цю інформацію. Будьте спокійні, Сергію Олеговичу. Це минеться, а бруд залишиться на руках і в душах замовників та виконавців. Шкода їх - почали гнити зсередини. Дай Бог, щоб зцілились.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #2 Виктор 11.10.2010 22:30
З якою метою Одарич рекламує цю муть?
Чи це не муть?
А може це його рук справа?
Я відомо, гучніше за усіх "Тримайде злодія" кричить сам злодій. До того ж зручно: сам надрукував, сам пожалівся, бо ображених в нас люблять.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #1 Черкащанин 11.10.2010 21:04
Одарич - не золото,я навіть сказав би, зовсім не золото. Але ті примітиви, які намагаються зіштовхнути з дистанції, не викликають абсолютно нічого, окрім огиди! Скажіть спасибі своїм безмозглим піарникам,задри панці - тепер я ТОЧНО ПРОГОЛОСУЮ ЗА ОДАРИЧА!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100