реклама

реклама

Службову особу відділення КП «Територіальний центр соціального обслуговування», яку підозрюють в отриманні неправомірної вигоди відсторонено від посади.

92141e5f15124dd63f7be24995dcc6b8-150x150 Про це повідомляють у Золотоніській місцевій прокуратурі.

Золотоніською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.

Досудовим розслідування встановлено, що службова особа одного з відділень КП «Територіальний центр соціального обслуговування» вимагала та отримала від громадянина грошові кошти за лояльне ставлення адміністрації підприємства до його родичів похилого віку, що перебувають на утриманні територіального центру.

Враховуючи вказане, на підставі клопотання слідчого, погодженого з прокурором, Золотоніським міськрайонним судом підозрювану відсторонено від посади.

Досудове розслідування триває, винній особі загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100