Як повідомив голова РДА Володимир Клименко «Прочерку», він також бачив у змі публікації, нібито монастир ллє нечистоти під меморіал загиблим героям. Але каже, що ніякі сторони конфлікту владі не скаржилися.

– Я раніше виїжджав на місце відкрили пам’ятний знак загиблим воїнам 93-ї ОМБр. Скульптура встановлена обабіч польової дороги і не стоїть на території, орендованої монастирем. Я був на місці, скажу, що апріорі там не могло бути конфлікту. Адже знак не на території, орендованої монастирем. Це щодо його встановлення. Тепер щодо сьогоднішнього конфлікту. Спілкувався і з представниками 93 бригади, і з ігуменею монастира. Чітко претензій ніхто не висловив. Такий стан речей на сьогодні, – зазначив керівник району.

Нагадаємо, в управлінні екологічного нагляду (контролю) у Черкаській області «Прочерку» повідомили, що ніяких скарг від фізичних осіб щодо даного питання не було. Та якщо звернення будуть, то в установі інформують, що отримавши погодження у вищестоячих органів проводитимуть позапланову перевірку.

Сьогодні у прес-службі 93 омбр інформували, що каналізаційні нечистоти з будівлі монастиря стікають у яр, звідки вони стікають до пам'ятника.

Проте в РДА повідомили, що пам’ятник стоїть на рівній площині, а не в низині, тож не може йти мови про забруднення пам’ятника.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100